чашка кофе доброе утро мы с Украины

Чашка кави — доброго ранку ми з України

Смачно зварена, насичена і ароматна чашка кави врятує навіть похмурий ранок. Але відповідь на запитання: «Як досягти найкращого смаку?» не завжди лежить на поверхні. Ми звернулися до професіонала та зібрали основні правила щодо вибору кави в цій статті.

Звичні нам кавові зерна – це насіння, яке дозріває всередині ягід, а те у свою чергу росте на деревах. Тому якість зерен безпосередньо залежить від землі, природних умов та догляду. Навіть якщо ягода трохи не дозріла, її зерно відрізнятиметься за смаком, і людині буде легко це розпізнати. Так що смачна чашка кави для споживача починається набагато раніше приготування – на полиці магазину.

У якісного зерна є кілька ознак для розпізнавання:

  • На упаковці наведено багато інформації про походження.  Як правило, це не лише країна, а й регіон чи навіть назва ферми. Додатковим плюсом буде вказівка ​​методу обробки, висоти розташування плантацій, смакових нот кави.
  • Зерно обсмажене не темно, на його поверхні немає маслянистої плівки.  Всупереч поширеній думці, темна обсмажування суперечить якості. Її застосовують, коли у зерні багато дефектів, які потрібно приховати від споживача. Саме тому кава темної обсмажування різних брендів практично не відрізняється до смаку: в ній домінує інтенсивна гіркота, ноти горіння. У зерні світлішого обсмажування до них справа не доходить, бо кава не встигає згоріти. У ньому залишаються цікавіші смаки, закладені природою та процесами на плантації: ноти фруктів, ягід, горіхів тощо.
  • Зерно в упаковці не перемелене.  Відповідальні виробники розуміють, що змелене зерно набагато швидше видихнеться і споживач навряд чи отримає задоволення від чашки. Крім того, різні методи заварювання вимагають різного розміру помелу. Тому цільне зерно – більш виграшний варіант.
  • На упаковці вказана дата обсмажування, і з моменту її пройшло не більше місяця.  Кава – це харчовий продукт, і його термін придатності не такий вже й довгий: три місяці. При цьому, найбільшу свіжість він має через тиждень-два з моменту дати обсмажування, а після цього починає повільно «старіти». Тому найкраще купувати зерно у перевірених місцях, де продають свіжу каву, та вживати його якнайшвидше.

Що ж вибрати?

Відповідь проста: пачку, на якій написано багато! Наприклад, на пачці ми бачимо назву країни (Бразилія) та регіону вирощування (Серрадо). Далі вказаний колір обсмажування (під еспресо), різновид кавового дерева, обробка (натуральна), висота розташування плантації. А ще для зручності обжарювач перерахував смакові ноти – горіхи, шоколад та сухофрукти.

Це зроблено для того, щоб покупцю було простіше визначитись із вибором. Дивлячись на упаковку, ми можемо дуже детально ознайомитись з її вмістом. Таким чином, виробник гарантував прозорість походження та якість зерна.

Якщо говорити про капсули, то й тут ринок насичений. А на упаковці також багато інформації про каву.

Дорогі друзі! У нас ви можете купити каву, купити чай, ромашковий чай, зелений чай, чорний чай та багато іншого.

У кожній склянці є фільтр чаю або кави, вам варто лише додати окріп і насолоджуватися приємним напоєм.

Наша продукція зроблено вперше у світі та вироблятиметься тільки в Україні з чисто екологічного продукту. Вона зареєстрована у Швейцарії № 54191 від 12 жовтня 2008 року.

Artisha – це не просто фірма чи інтернет-магазин. Це вишуканий смак напоїв з різними видами чаю та кави. Ми постійно намагаємося здивувати вас і розширити свій асортимент, тому що пропонуємо лише найкращі натуральні чаї з Індії, Франції та Німеччини. А також незабутній смак кави з Бразилії.

Ви можете у нас купити каву та чай з різними смаками, вам тільки варто залити окріп та насолоджується приємним напоєм.

Ви також можете зробити у нас індивідуальне замовлення з вашим логотипом. 

Зі свого боку ми гарантуємо якість продукції (чай, кава, стаканчики, упаковка та швидка доставка) Для постійних клієнтів та великих оптовиків у нас є знижки та спеціальні пропозиції. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll to Top